2012-08-05 | 14:40:40 | Kategori: Allmänt

Klaroline/Forwood

Du kanske har hört att kläder kommer att flyga när Tyler och Caroline återförenas. Men kommer hybriden vara sig själv under den gladan återträffen, eller kommer Klaus fortfarande vara i Tylers kropp? "Du får väl vänta och se" säger Plec. "Jag tror definitivt att Klaus omedvetet, kommer att visa felaktig identitet i första avsnittet." Under tiden kommer en ny person att anlända, som har ett förflutet med Tyler. "Vi kommer förstå mer och mer att detta är en vän till honom, som varit mycket viktig för honom i det förflutna", berättar Plec. Behöver Caroline & Tylers fans vara oroliga? "Varje gång en het, ny tjej kommer till stan, är det alltid någon som blir orolig. Men Tyler och Caroline har ett riktigt starkt band, en riktigt stabil relation. Så det krävs en väldigt speciell person för att deras relation ska ta slut."
 
Caroline och Tyler kommer ha ett glatt återförenande efter traumat. Caroline tror ju att Tyler har dött och det hon inte vet är att Klaus istället tagit plats i hans kropp. När hon då träffar på Tyler levande går det hett till. Vem som är i Tylers kropp under denna stund kommer vi inte få veta förns det sker.
 
Klaus blir nog jätteglad om han är kvar i Tylers kropp under detta skede. Han vet nog att han inte borde göra det, men han kan nog inte motstå frestelsen. Och dels så måste han ju spela med så ingen misstänker något. Om så är fallet kommer nog Caroline känna sig skapligt lurad, och förbannad på Klaus. Men om det är Tyler så är ju allt frid och fröjd. Vad tror ni?
 
Källa
 
 
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: