2012-08-18 | 08:27:00 | Kategori: Spoilers

Esther är inte den ursprungliga häxan?

Vampyrer kan ha börjat med Esther, men det betyder inte att all magi gjorde. T.ex, Ayanna var den som lärde Originals mamma hur man kunde förvandla Klaus,Rebekah, och resten av deras syskon till blodsugare. Julie Plec sa några intressanta kommentarer om Esther och ursprunget av magin på San Diego Comic-Con, och avslöjade mer info till TV Guide.

Esther Is Devastated in Vampire Diaries Season 3, Episode 8, "Ordinary People"

I San Diego berättade Julie, “Vi kallar henne [Esther] för den ursprungliga häxan, men varifrån kom hon och vem var före henne och varifrån kom trollformeln så att man kunde skapa ursprungliga vampyrer? Det är faktiskt en stor frågra och det är en fråga vi kommer ställa oss i år."

Till TV Guide, sa Julie, “När Esther använde sig utav trollformeln för att göra sina barn odödliga, och som skapade de ursprungliga vampyrerna, använde hon en trollformel som redan existerade. Så vem kom på den? Det är en fråga som vi kommer få klura lite på. Vi vet vilka som är de ursprungliga vampyrerna, men vilka är de ursprungliga häxorna?”
Betyder det här att det kan finnas ytterligare en separat rad av vampyrer där ute, och fler häxor med galna trollformer— kanske någon som kan bota vampyrism?

 

 

 

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: