2012-08-03 | 23:14:08 | Kategori: Spoilers

Elenas minnen - Spoilers

Hur kommer hennes borttagna minnen som hon får tillbaka påverka Elenas känslor för Damon? Vi ser verkligen fram emot att Elena ska minnas de två stunderna Damon (Ian Somerhalder) tvingade henne att glömma -- båda var faktiskt väldigt söta, positiva scener mellan de två karaktärerna. 

Minnena kommer att komma tillbaka till hennei det första avsnittet på ett väldigt intressant sätt; på ett sätt,hon vill uppleva de som ett lyckligt ånyo. Hon kommer att ha ett samtal med Damon om det på direkten.Räkna inte med att dessa saker ska ha en omedelbar, kraftig inverkan på hennes känslor för honom, men. När vi fårgade Plec om stunderna skulle ha en djupgående inverkan på Elenas syn på Damon, hon sa att det skulle vara mer hårfint.
 
"Det är mer bara en bonus att vara en vampyr. Att Elena skulle ända sig helt och vara som, 'Oh, jag har ändrat mig, nu när jag har all information!' skulle vara galet. Hon är inte så bokstavlig, och det skulle vara riktigt ledsamt för Stefan," berättar Plec.

Vad det kommer att göra är att hjälpa Elena till att ha en mer komplett, och en mer korrekt bild av hennes vän. Fans som vill att Damon och Elena ska bli ett par, har varit frustrerade över att hon underskattade han karaktär i slutet av förra säsongen, och de nya minnena av hans söta stunder kan leda till en positiv vändning i detta stycke.

"Om ni tittar på maratonet av Damon/Elenas vänskap och realtion, nästan alla deras konflikter bygger på att hon tror att han är mer självisk än vad han egentligen är,och mer hatisk än vad han är,och mer självförstörande än vad han egentligen är," Plec medhåller. "Dessa minnen läggs till i lexikonet om hennes kunskap om Damon, och med tanke på hur nära de är, i detta skede är dett viktigt att hon vet allt om honom." 

Som alltid, Damon och Elenas relation komnmer att utvecklas denna säsong-- men som en långsam förändring, såklart, det är det som gör det intressant att kolla.Under tiden, Damonkommer behöva en ny vän att dela sin bourbon med på The Mystic Grill -- och, trots ryktena, kommer det absolut inte vara Tyler.
 

Så vad tycker ni om det här Delena-fans? Och vad tycker ni Stelena-fans?
Vi vill bara påpeka att Damons nya vän som kommer dela bourbon med han är troligen Meredith! Men det återstår att se!
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: