2012-08-27 | 20:38:48 | Kategori: Spoilers

Bonnie & Elena

Medan vi tycker att en vampyrbästis skulle vara riktigt coolt(även om det är lite nervpåfrestande vid måltider), är inte alla ett fan av att ha en fanged vän. Ett typexempel: Det tog Bonnie ett tag att vänja sig när Caroline började att sörpla blod. Men hon har gått i genom det förut, eller hur? Hon är van vid att hennes vänner förvandlas till odöda övernaturliga varelser, vid det här laget.

 

Vi förvantär oss att Bonnie ska ha en mindre härdsmälta. Dels kommer hon att hjälpa Klaus med hans kroppsfrågor, men hon kommer även att bearbeta förlusten av Elenas liv. Visst, Elena är odöd, men det är fortfarande mycket som har tagits ifrån henne i Säsongs finalen. Det låter som att den nya vampyren inte kommer att handla det bra, och oddsen är att Bonnie kommer hjälpa sin vän så mycket som hon kan.

Julie Plec berättade för Wetpaint Entertainment att Bonnie gör ett stort beslut i det första avsnittet av Säsong  4 som fortsätter att eka för resten av säsongen. Mörk magi, någon? Bonnie använde sig av det förut, och hon kommer definitivt att leta efter mer kraftfulla trollformler.

Våran gissning är att Bonnie kommer att vilja bota Elenas vampyrism. Inte på ett Bill Forbes-sätt, Jag-kommer-att-tortera-det-ut-ur-dig sätt, men om det finns en magisk lösning, Bonnie kommer att ge allt i hennes kraft för att hitta den. (Julie Plec har sagt att om det finns ett botemedel för vampyrism, någon skulle ha listat ut det vid det här laget, men vi tror att hon bara försöker hålla ett par ess.)

En av de bästa sakerna med Bonnieär hennes lojalitet. Hon försöker att skydda hennes vänner och slåss för döden (på oroväckande tillfällen ). Hon korsade häxorna förut, med Elenas liv på spel, Bonnie kommer förmodligen inte att tveka över att överstiga gränsen till mörk magi. När det handlar om hur hon kommer att komma ut från andra sidan... det kan vara är en annan historia.

 

källa

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: