2012-04-24 | 17:13:28 | Kategori: Nyheter

E!Online

Eonline skriver:

Ett val kommer. Ett val som kommer att förändra allt.

Den tredje säsongen av The Vampire Diaries har byggt på Elenas (Nina Dobrev) beslut mellan Stefan (Paul Wesley) och Damon (Ian Somerhalder). Fansen kommer se sin hjältinna äntligen göra det valet på bara några veckor. Vi kommer att älska finalen!

Vi har din exklusiva första titt på den heta nya affischen som CW har släppt för att främja TVD - maj finalen. Så vad får vi fram ifrån konstverket? Låt oss ta en titt ...

"A Future Blooms" [antagligen en romansMen med vem? Eller kommer hon kanske välja att bli vampyr?



Vem tror ni Elena kommer välja? Eller kommer hon välja överhuvudtaget?

Postat av: Ellen

Själv hoppas jag på att hon väljer Damon, ibland känns det som att hon kommer välja honom pga sättet hon tittar på honom och hur så mycket har förändrats mellan dom. Men ibland känns det som hon kommer välja Stefan pga allt dom har gått igenom tillsammans. Men vad som helst kan hända i tvd ;)

2012-04-24 / 18:13:29 / URL: http://ellenlindgrenn.blogg.se/
Postat av: hanin

Jag hoppas att hon väljer Stefan för att dom har gått igenom så mycket och dom älskar ju varandra. Men det kan gå hursomhelst i Vampire Diaries.. men man kan alltid hoppas <3

2012-04-24 / 19:34:17 / URL: http://thevampiregames.blogg.se/
Postat av: MileyyCyrusDaily

jag är ett riktigt Delena fan, men det sägs ju att om hon väljer Stefan kommer Damon att försvinna och om hon väljer Damon kommer Stefan att försvinna, och det vill jag ju inte.

2012-04-25 / 18:10:20 / URL: http://mileyycyrusdaily.blogg.se/
Postat av: Ellen

Jag vet faktiskt inte vad jag tror, men jag hoppas på att hon väljer att bli vampyr och blir tillsammans med Stefan igen! :)

2012-04-25 / 20:17:06 / URL: http://ryttarenellen.blogg.se/
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: